Weblog over de geschiedenis van de familie van Egten en StruikPosts RSS Comments RSS

Print Print

Tresoar 4 oktober 2008

Gisteren was een speciale bijeenkomst in Tresoar. De FAF bestond 25 jaar en daarom was er een grote genealogische markt. Op die dag waren er voor mij ook enkele verrassingen. Zo ben ik via Alice van der Meulen -van Wijk en Anton Musquetier weer twee generaties verder terug! Onafhankelijk van elkaar komen ze tot dezelfde conclusie: de vader van Jillert Claasen van Egten was Claes Tiallinghs uit IJlst. Zelf had ik er ook al ens aan gedacht en nu wijst iedereen dezelfde kant uit! Ook heb ik op de beurs gegevens over broers en een zus van Doeke van Egten, mijn opa, gevonden. Daarnaast nog lekker gelunched met mijn moeder die ook naar Leeuwarden was gekomen! Ook heb ik nog een korte tocht langs Hallum, Ferwerd, etc gemaakt. Zie de foto's alvast hieronder. Later zal ik wat meer in detail uitleg geven.

No responses yet

Comments are closed.